Miért az Atlantis?
Ez a weboldal eladó! Érdeklődni: 30/9212900
Belépés

Ajánlói rendszer

 

Ha készpénzért akarsz autót venni és ragaszkodsz a tulajdonláshoz kezdetektől, akkor nem Neked szól ez a lehetőség. Viszont akkor is érdemes elgondolkodnod a következőkön.
A Cég minden esetben 30%-os költséggel számol a 36 hónapos bérleti időszakra. Ez megfelel egy autó évenkénti 10%-os amortizációjának. 10%-ot befizetsz regisztrációs költségként, 20% pedig eloszlik a 36 hónap alatt, un. használati díj címen. Ha pl. 30%-ot fizetsz be indulásnál, akkor Te rögtön kifizetted az autó 3 éves amortizációs költségét, tehát a havi díjadban már nem jelenik meg az autó használati díj eleme, csupán az egyéb költsége, amiket egyébként is fizetnél (casco, kötelező, súlyadó, regisztrációs adó, stb.).
Az autódat nem érdekli, hogy Te kp-ra vetted-e vagy csak bérled, ő akkor is amortizálódik. Lehet, hogy 3 év alatt meg is unod a saját autódat, akkor azt el kell adnod, venni egy másikat, sok felesleges hercehurca és költség. Igaz, hogy sajátnál elmondhatod, hogy az a Te autód. Viszont számít ez, ha egyszer a bérelt autót is teljeskörűen úgy tudod használni és akkor, ahogy és amikor a sajátot? És főleg nem áll benne a pénzed, hanem azt tudod másra is fordítani.
Ha nincs meg a teljes összeged az autóra és hitelt vennél fel, gondold át a következőket:
Ha hitelképes vagy, akkor sem lesz a Tiéd az autó, amíg a hitelt vissza nem fizeted. Egy pénzintézet nyilván kér kamatot a hitelezett pénzre. Ha 3 évre kérsz kölcsönt, magas lesz a törlesztő részlet, ha meg több évre, akkor meg hosszú lesz a kényszerű elköteleződés. Ha valami miatt nem tudnád fizetni a részleteket, a bank el is veheti az autót, hiszen az az övé, amíg tart a kölcsön. Manapság talán már nincs is 20% önerő alatti banki finanszírozás, de ha van is, akkor meg magas a törlesztő.
Vannak tartós bérlettel (operatív lízinggel) foglalkozó cégek, viszont ők magánszemélyeknek nem kínálnak megoldást, és cégek is csak bizonyos előminősítés után vehetik igénybe a szolgáltatásukat. Még ha a havonta felmerülő össz. fizetendő egyforma lenne is az Atlantis ajánlatával, ezen cégek nem nyújtanak olyan partneri lehetőséget, amivel olcsóbbá, vagy hosszú távon akár költségmentessé is tehető az autózás. Ott minden esetben Te fizeted hónapról-hónapra, évről-évre a teljes költséget (autóhasználat, kötelező, casco, szervizköltség, stb.). Viszont nagyon szépen levezetik cégek esetében, hogy miért érdemesebb a tartós bérlet, mint a készpénzes autóvásárlás. Ezen érvelés még vonzóbbá teszi az Atlantis ajánlatát, hiszen a partnerséggel tovább csökkenthetők a havonta fizetendők.
Az Atlantisnál úgy tudsz autóba ülni, hogy nem nézik, hitelképes vagy-e, rajta vagy-e a KHR listán, egy kis ajánlói munkával  pénzt is kereshetsz, hosszú távon költségmentesen autózhatsz úgy, hogy akár 3 évente átülhetsz egy újabb, drágább autóba. Extraként az Atlantis cég minden átadott autóhoz ad egy 50 ezer Ft-tal feltöltött Shell kártyát, amivel a nagykereskedelmi árnál olcsóbban juthatsz üzemanyaghoz tankoláskor.
Mindezek tükrében válaszd bátran az Atlantis Autocenter ajánlatát!
Keresd az ajánlódat, vagy azt a személyt, aki erre az oldalra irányított!
 

Miért tud az Atlantis rendszere sokkal kedvezőbb és olcsóbb lenni más konstrukcióknál?

Azért, mert egy olyan ajánlói marketing rendszerrel dolgozik, ami eltér a megszokottól.

A képlet egyszerű: a Cég nem  külsős értékesítési  céget bízott meg az ügyfélszerzéssel és a reklámozással, hanem a meglévő és leendő ügyfelekre bízza az ajánlást.

Fontos, hogy olyan partnerektől kapja meg az információt az érdeklődő ügyfél, aki már regisztrált tagja a rendszernek, vagy már használja is az autót. Ily módon az ajánlás egyben egyfajta  szűrőt is jelent.

Lényeges kiemelni, hogy a cégnél nincs ajánlási kötelezettség, viszont úgy gondolom, senki nem ellensége a pénztárcájának. Különösen úgy nem, hogy minden ajánlott ügyfél után kétféle jutalékot fizet a cég.

Mennyi ez a jutalék?

Az Atlantis rendszerében nincsenek kiváltságok, nincs semmilyen megkülönböztetés, mindenki egységesen egy új ügyfél után, a regisztrációs díjának 1%-át kapja egyszeri díjként, illetve a havi bérleti díjának 4%-át havonta, amíg az ügyfél a rendszerben van.

A rendszer létrehozói arra is gondoltak, hogy mindenkinek biztosítva legyen a segítség, tehát mindenkinek érdeke legyen segíteni az új belépőt, ezért több szintű jutalékrendszert dolgoztak ki.

A jutalékokat a saját webirodádban tudod követni, de csak akkor lehet szabadon felhasználni az összeget, ha a rendszer már a havi díjadat levonta.

Az ajánlói jutalékokkal először a havi díjadat tudod csökkenteni, vagy lenullázni, később az autó megvásárlására, az új autó regisztrációs díjának kifizetésére is alkalmas lesz, vagy akár plusz jövedelem szerzésére.





A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.